Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALA POLICAJKE

Njemica se ogrnula hrvatskom zastavom i završila u pritvoru

zastava
Foto: ilustracija
10.10.2014.
u 12:15

Žena je s prodavaonice skinula državnu zastavu Republike Hrvatske i njome se ogrnula

Njemačka državljanka (38) napala je prvo verbalno, a potom fizički, policijske službenike koji su joj u četvrtak oko 14 sati u Kaštel Štafiliću pokušali uručiti obvezni prekršajni nalog. Naime, prethodnog dana 38-godišnjakinja je u Kaštel Novom s prodavaonice skinula državnu zastavu Republike Hrvatske i njome se ogrnula.

Pomahnitalu Njemicu, koja je lakše ozlijedila policajku, policijski su službenici uz korištenje sredstava prisile, tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, priveli u policijsku postaju, a potom odveli na liječnički pregled. Nakon pregleda je puštena, te je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog napada na policijske službenike. Tijekom petka uz kaznenu prijavu dovest će je pritvorskom nadzorniku.

>> Braneći muža, policajce grebala, davila i udarala nogom u trbuh

>> Uhićena sedmorica pijanih mladića koji su napali policajce

Komentara 22

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
12:42 10.10.2014.

Dajte ime i prezime te vaše "njemice" da zapravo vidimo tko je.

Avatar Django
Django
13:05 10.10.2014.

Dajte ljudi, promislite malo! Skinula zastavu i njome se ogrnula! To znači da joj se zastava sviđa, to vjerojatno znači i da voli Hrvatsku! A Ostojićeva policija je uvijek budna kad treba takve "preodgojiti"!

DU
Deleted user
13:07 10.10.2014.

Da nije Ebola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije