Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Povjerenstvo pokreće postupak protiv Pupovca i Miljenića zbog nepotpunih imovinskih kartica

Postupak nije pokrenut protiv bivšeg ministra i saborskog zastupnika Tomislava Tolušića kojeg je prijavila osoba tvrdeći da je isti dobio odobrenje Povjerenstva da se javi na natječaj za ruralni razvoj dok ona to nije mogla.
09. listopada 2020. u 13:10 10 komentara 1310 prikaza
Milorad Pupovac i Orsat Miljenić
Foto: PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa u petak je zbog nepotpuno ispunjenih imovinskih kartica pokrenulo postupke protiv saborskog zastupnika Milorada Pupovca i predstojnika Ureda predsjednika RH Orsata Miljenića.

AFERA JANAF Što otkriva imovinska kartica smijenjene tužiteljice: Ipak nije prijavila 4.5 milijuna štednje

Postupak protiv Pupovca jednoglasno je pokrenut zbog povrede članka osam i devet Zakona o sprječavanju sukoba interesa koja se odnosi na plaću ili prihode, nekretnine, automobil i dionice bračnog ili izvanbračnog druga koji nisu navedeni u imovinskoj kartici.

Povjerenstvo je postupak pokrenulo i protiv dužnosnika Orsata Miljenića također zbog imovinske kartice vezano za nekretnine i prihode iz Državno-sudbenog vijeća (DSV).

Radovan Fuchs Nekretnine, umjetnine... Fuchs ispunio imovinsku karticu: Prijavio i dvije lovačke puške

Postupak nije pokrenut protiv bivšeg ministra i saborskog zastupnika Tomislava Tolušića kojeg je prijavila osoba tvrdeći da je isti dobio odobrenje Povjerenstva da se javi na natječaj za ruralni razvoj dok ona to nije mogla.

Valentina Valjak
NEOPISIVA TUGA
Valentinu su pokopali u vjenčanici i s prstenom na ruci, dogodine bi bila doktor znanosti
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
 • ante7:

  To će Plenki zaustaviti. Ipak mu vlada visi o Pupiju.

 • fajlpz:

  Šta će kartica Pupiju on nema ništa on je ugrožen.

 • Avatar KAMOCEMO_Zadar__
  KAMOCEMO_Zadar__:

  Savjet oporbi u Saboru ..................: Kako HDZ ne pristaje na povjerenstvo,udruženoj oporbi predlažem da pošalju Puckoj stranci u Europarlamentu ...........zahtjev da se HDZ iskljuci iz te grupacije............... i da navedu sve nezakonite radnje od Sanadera do smjene 17 ministara . ... prikaži još!. ...........................Sve o Janafu i prikrivanje korupcije i ne omogucavanje Saboru da se pozabavi time i nade rješenje............................... Navesti da Anemija premijer ignorira provedbu rasprave u Saboru i nezadovoljsvo javnosti...!!!!!!