Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekretnine, umjetnine...

Fuchs ispunio imovinsku karticu: Prijavio i dvije lovačke puške

Radovan Fuchs
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
18.09.2020.
u 10:11

Kao obiteljski poklon prijavio je i Chopardov sat procijenjen na 70.000 kuna.

Prof. dr. Radovan Fuchs ispunio je imovinsku karticu kao novi ministar znanosti i obrazovanja. Suvlasnik je s trećim osobama 40 posto kuće s okućnicom u Šestinama u Zagrebu, procijenjene na pet milijuna kuna, koju je naslijedio, kao i šest građevinskih zemljišta vrijednih oko 3,5 milijuna kuna.

Naslijedio je i tri stana u Zagrebu vrijednih ukupno 1,270.000 kuna, u kojima je suvlasnik. Prijavio je i dva vinograda u Blatu vrijedna oko 100.000 kuna, koje je sam kupio, a u suvlasništvu ima i manji dio šume u Raklju koju je dobio darovnim ugovorom. Od pokretnina je prijavio zbirku umjetnina vrijednu oko 1,150.000 kuna koju je naslijedio te dvije lovačke puške vrijedne 75.000 kuna koje je sam kupio.

Video: Imovinske kartice saborskih zastupnika: Marijana Petir uspjela je uštedjeti 5,2 milijuna kuna!

Kao obiteljski poklon prijavio je i Chopardov sat procijenjen na 70.000 kuna. Uštedio je 530.000 kuna, a u rubrici o članstvu u udrugama i organizacijama, upisao je da je član Hrvatskog lovačkog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije