Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Potvrđeno je, Šarov je uginuo od posljedica djelovanja otrova

Žućo
Foto: Sklonište Tip-Tip
1/2
04.04.2017.
u 20:12

U vinkovačkom skloništu ostao je Žućo, pridružila mu se i sestra, kaže Ilija Stević, dr. vet. med., a zainteresiranih udomitelja nema

Iako je vlasnik vinkovačkog skloništa rekao da misli kako je Šarov, jedan od pasa koji je otrovan u Vinkovcima, uginuo iz nekog drugog razloga, razudba je ipak potvrdila da je uginuo od posljedica djelovanja otrova.

- Uginuo je zbog zatajenja srca, a ono je, na žalost, nastalo kao posljedica trovanja - rekao nam je Ilija Stević, dr. vet. med., vlasnik skloništa Tip-Tip u kojem su Šarov i Žućo zbrinuti. I dok je desetogodišnjem Šarovu presudila ruka koja mu je ponudila otrovano mljeveno meso, mlađi Žućo ipak se uspio oporaviti. Izgubio je prijatelja s kojim je dijelio dvorište na periferiji grada, u kojem do tog dana nikome nisu smetali. No, u skloništu je, kaže vlasnik, pronašao sestru koja je isto kao i Žućo završila na ulici.

- Žućo je sada dobro, ali više nema zainteresiranih udomitelja - dodao je u svom odgovoru I. Stević, pozvao nas mu pomognemo pronaći udomitelje i uputio kako sve podatke i slike možemo pronaći na Facebook stranici skloništa. Ako ste zainteresirani, sve detalje o psima i njihovom udomljavanju možete dobiti i na telefon 032/306-901.

Da je Šarov uginuo, što mijenja cijelu priču o ovom događaju iz pokušaja u izvršenje kaznenog djela mučenja i ubijanja životinja, upoznata je i nadležna policija.

- Nastavno na vaš ponovni internetski upit o trovanju pasa u Vinkovcima, izvješćujemo vas da policijski službenici imaju saznanja o uginuću jednog pasa. Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku, a po završetku istoga, sukladno utvrđenom, policijski službenici će izvijestiti nadležne državne institucije - doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Što je utvrđeno i je li poznat počinitelj ovog djela nisu nam odgovorili.

<<sarov-nije-uspio-uginuo-je-u-vinkovackom-sklonistu

<<u-nedjeljno-jutro-dok-je-grad-jos-spavao-sarov-i-zuco-su-otrovani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije