Naslovnica Vijesti Crna kronika

Potrčao za kćeri koju nije vidio pola godine pa stradao pod autom

Kćeri preminulog pješaka u prometnoj nesreći prije desetak godina ostale i bez majke
08. ožujka 2013. u 18:51 30 komentara 2 prikaza
nalet na pješaka (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Toga je jutra nakon više od pola godine napokon ugledao svoju 18-godišnju kćer, koju nije vidio još otkako je potkraj lipnja prošle godine otišla iz kuće u Crikvenici u kojoj je živjela s njim. Stajao je ispred ulaza u Autobusni kolodvor u Držićevoj ulici u Zagrebu, a ona s druge strane ulice. Između njih je bilo osam prometnih trakova, od kojih su dva bila tramvajska.

Pokušao kontaktirati

M. Ć. (54) toga je četvrtka nešto prije 9 sati potrčao, dok je na semaforu bilo crveno svjetlo, preko jedne od prometnijih zagrebačkih ulica kako bi došao do kćeri, s kojom je pokušavao stupiti u kontakt otkako je otišla od kuće.

Brza intervencija Hitne

Uspio je pretrčati zapadni kolnik Držićeve, nakon toga i tramvajsku prugu, ali na istočnom kolniku dogodilo se najgore – na njega je prednjim desnim dijelom naletio renault scenic kojim je upravljao I. V. (36). Unatoč tome što je za nekoliko minuta vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Rebro, preminuo je na bolničkom krevetu nešto prije podneva. Iza sebe je ostavio dvije kćeri. Prije nešto više od deset godina izgubile su i majku u nesreći.

>> Preminuo muškarac na kojeg je u Držićevoj naletio auto

Elipso

  • loza:

    i mislim sasvim legalno se poteže po gasu, ne kritiziram to, već želim kazati da u manjim sredinima takve situacije ne postoje.

  • bilikamen:

    Prije svega htio bih djevojkama koje su zauvijek ostale bez oca uputiti moju iskrenu sučut a onda se pitam..................... Kako lako čovjek strada i prije vremena ode na onaj svijet ali zašto baš Bog uzima male obične ljude, sirotinju dok ... prikaži još! one bogate i ne gleda? Pitam se još, da li u stvari ima Boga i kako on to sve dozvoli.

  • loza:

    Inače Zagreb je dosta stresan na cesti za ljude koje nisu život proveli u njemu. Unutar manjih gradova se ne poteže po gasu unutar grada dok u Zagrebu je to normalno.