Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez vozačke

Potjera kod Čakovca: Bježao policiji pa se zabio u stup

Presretač
Sanjin Strukic/Pixsell
22.01.2014.
u 09:09

Kako se vozač oglušio na znakove sa službenog policijskog vozila i nastavio vožnju u smjeru Čakovca, počela je potjera koja je trajala sve do Male Subotice

Petnaestak minuta trajala je potjera za vozačem koji se jučer u 14 sati u Ulici Vladimira Bakarića u međimurskom selu Totovcu odbio zaustaviti na zahtjev policije. 

Kako se oglušio na znakove sa službenog policijskog vozila i nastavio vožnju u smjeru Čakovca, počela je potjera koja je trajala sve do Male Subotice, gdje je, u Glavnoj ulici, vozač prouzročio prometnu nesreću. Zbog neprilagođene brzine udario je u dvorišnu ogradu i metalni stup.

Vozač, 21-godišnjak iz Piškorovca, i maloljetni suvozač, pješice su nastavili dalje, no pronađeni su u blizini prometne nesreće. Utvrđeno je da 21-godišnjak nema vozačku dozvolu. Uz optužni je prijedlog odveden Prekršajnom sucu u Čakovcu koji mu je odredio zadržavanje do 15 dana, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu.

>> Filmska potjera u Šibeniku: Pijan bježao policiji pa se zabio u auto

Komentara 1

PE
pekec
16:16 22.01.2014.

Decki iz Piskorovca treniraju Paris Dakar , Od 30 vozila 26 nema registraciju a o vozackoj da ne govorim u tom romskom naselju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije