Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pulska posla'

Postavili drugi sloj asfalta pa ga sutradan raskopali

Asfaltiranje u Puli (1)
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
28.05.2013.
u 21:00

Gradonačelnik je od izvođača zatražio hitnu obustavu radova, na što se ovaj oglušio i rekao da je nalog izdao član HT-a Marko Sokolić, navodno član SDP-a Primorsko-goranske županije.

Svježi asfalt u ponedjeljak postavljen na Danteovu trgu u centru Pule praktički se nije ni stvrdnuo, a već u utorak radnici su ga raskopali. Razlog: Hrvatski telekom otklanjao je kvar na podzemnim kabelima, javljaju 24 sata.

– To je čisti vandalizam. HT je zaobišao zakonsku proceduru i samoinicijativno naložio prekop novoasfaltirane površine. To je javno dobro i za bilo kakve radove potrebna je suglasnost Grada. Slučaj smo prijavili policiji i podnijet ćemo prijavu – rekao je gradonačelnik Boris Miletić i dodao kako su smetnje na HT-ovim vodovima bile prijavljene još u petak te da je bilo dovoljno vremena da se spomenuti kvar ukloni.

Gradonačelnik je od izvođača zatražio hitnu obustavu radova, na što se ovaj oglušio i rekao da je nalog izdao član HT-a Marko Sokolić, navodno član SDP-a Primorsko-goranske županije.

U HT-u su rekli kako je tijekom radova na ulici oštećena njihova oprema te da su na vrijeme zatražili sanaciju. Od Grada su dobili neformalnu suglasnost i počeli s radovima te odbacili priče o političkoj odluci.

>>Asfaltirali cestu oko traktora jer ga vlasnici nisu htjeli maknuti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije