Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno neočekivano

Poslali ga kući s posla jer je došao u kratkim hlačama, a on im ovako odgovorio

Joey Barge
Foto: Twitter
1/2
21.06.2017.
u 14:29

Joey Barge (20) na poslu se pojavio u kratkim hlačama, no to se nije svidjelo njegovim nadređenima pa ih je on iznenadio još neobičnijom kombinacijom

Visoke temperature 'poharale' su cijelu Europu. Dok smo mi u Hrvatskoj naviknuli na velike vrućine, iznadprosječno visoke temperature iznenadile su stanovnike britanske metropole. U Londonu su jučer tako izmjerena 34 stupnja Celzijeva zbog čega su se brojni građani odlučili na posao odjenuti nešto laganiju odjeću.

Među njima je bio i 20-godišnji Joey Barge koji je na posao u jedan telefonski centar došao u kratkim hlačama. No, to se nije svidjelo njegovim nadređenima pa su ga poslali kući da se presvuče.

U ponedjeljak je tako objavio svoju fotografiju na Twitteru u kratkim hlačama uz pitanje "Ako žene mogu nositi suknje/haljine na posao mogu li ja imati hlače kao što su ove?".

Nakon sat vremena, odgovorio je na to pitanje i objavio da ne može te da je poslan kući s posla. 

No, kada je došao kući nije se presvukao u odijelo koje treba nositi na poslu već je odjenuo haljinu svoje majke. Fotografije je ponovno objavio na Twitteru uz poruku da će se javiti čim ga pošalju kući. Ipak, nije se javio već je tek kasnije objavio post kako su svi zaposlenici tvrtke u kojoj radi dobili poruku da im je dopušteno tijekom visokih temperatura na posao dolaziti u hlačama 3/4 dužine. 

Komentara 16

KA
kakačinka
15:11 21.06.2017.

Očigledo nemate o nečemu pametnijem pisati

Avatar ciklama
ciklama
21:01 21.06.2017.

svaka čast VL za ovo tračenje prostora.

DU
Deleted user
18:48 21.06.2017.

Jesenti milu bigulicu, dođe mi da se ubijem nakon čitanja ovakvih "članaka". Tko tu koga drži maloumnim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije