Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet gorjelo

Ponovno požar u garaži na Pujankama: Oštećeno nekoliko auta

Požar na Pujankama
Dalmacija danas
29.12.2021.
u 07:40

Na teren je izašlo 10 vatrogasaca s tri vozila.

Samo tri tjedna nakon što je vatra u Splitu u kvartu Pujanke uništila 17 automobila u istoj garaži u Tijardovićevoj ulici izbio je požar u noći na srijedu.

Kako doznaje Dalmacija Danas od JVP Split, u požaru je oštećeno nekoliko vozila, a na teren je izašlo 10 vatrogasaca s tri vozila.

Požar je izbio u danu u kojem je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio da je od 28. prosinca garaža u Tijardovićevoj ulici u posjedu Grada.

- Ispražnjena je od stvari i ljudi po pitanju upravljanja. Građani unutar garaže parkiraju na vlastitu odgovornost jer nije tehnički ispravna. U budućnosti očekujemo da Služba za gospodarenje gradskom imovinom preda 'Komunali', koja ju po zaključku gradonačelnika mora predati Split Parkingu. Tek onda će se odraditi nužni radovi radovi na garaži i na temelju toga ju staviti u sustav naplatu parkiranja - kazao je dogradonačelnik Bojan Ivošević.

Video - U garaži na Pujankama početkom prosinca izgorjelo nekoliko motocikala i automobila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije