Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Policija potvrdila: Požar u Splitu podmetnut, traga se za počiniteljima

Split: U garaži na Pujankama izgorjelo nekoliko motocikala i automobila
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/15
03.12.2021.
u 15:43

"Očevidom je utvrđeno  postojanje elemenata kaznenog djela, odnosno utvrđeno je da je požar podmetnut radi čega se provodi kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljima", izvijestila je policija

Požar u u javnoj garaži u Tijardovićevoj ulici u Splitu koji je izbio noćas oko 23 sata i 20 minuta je podmetnut, potvrdila je splitska policija nakon obavljenog očevida u petak poslijepodne.

"U odnosu na požar koji je sinoć oko 23:20 sati izbio u garaži u Tijardovićevoj ulici u Splitu, policijski službenici su jutros započeli obavljanje očevida. Očevidom je utvrđeno  postojanje elemenata kaznenog djela, odnosno utvrđeno je da je požar podmetnut radi čega se provodi kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljima.

U požaru je u potpunosti izgorjelo jedno osobno vozilo marke Golf i 9 motocikli, dok su oštećena još četiri osobna vozila. Ukupna materijalna šteta će se naknadno utvrditi", izvijestili su iz policije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
Zeljko Grabar
15:51 03.12.2021.

Vidi cuda utvrdjeno je policijskim izvjescem da je pozar podmetnut, kao da kod obracuna narko grupa dolazi do samozapaljenja. Nesto slicno onome sto prema izvjescima Ostojiceve garniture policajaca svastika na Poljudu je samotvorevina koja je onako cudnovato sama izrasla nana zaprepascenje "sntifasistickog dijela SDP-a"

XN
xnet0822
15:03 05.12.2021.

Pretpostavljam da je jedan od piromana iz Radošića, otkad je nezaposlen osvećuje se ljudima što im pali aute i to namjernim bacanjem neugašenog čika kroz otvoreni prozor svog crnog Mercedesa kad vrluda Splitom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije