Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.03.2016. u 12:19

Upravo je Katarina Ivanković Knežić u mandatu Miranda Mrsića kao njegova suradnica radila na pripremi projekata koje sada kritizira

Mirando Mrsić, bivši ministar rada i mirovinskog sustava, sa zanimanjem je na saborskom Odboru za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo pratio izlaganje pomoćnice aktualne ministrice Katarine Ivanković Knežić o korištenju europskog novca.

Pomoćnica ministrice Nade Šikić, govoreći o europskom novcu, upozorila je da je Hrvatska za razdoblje 2007. - 2013. imala na raspolaganju 170 milijuna eura, ali je do sada certificirano samo 100 milijuna. Ako se preostalih 47 posto ne certificira u ovoj godini, upozorila je Ivanković Knežić, ta će sredstva biti nepovratno izgubljena, a kako prenosi Novi list, loše korištenje fondova grijeh je bivše Vlade. I priprema akreditacije za razdoblje 2014. - 2020. napravljena je „manjkavo ili nikako“, nastavila je Ivanković Knežić s kritikama bivše administracije, a bivši ministar mogao joj je samo priznati da je dobro informirana.

Upravo je Katarina Ivanković Knežić u mandatu Miranda Mrsića kao njegova suradnica radila na pripremi projekata koje sada kritizira. Da je riječ o uistinu stručnoj osobi, potvrdio je Mrsić i na Facebooku objavom podatka da ona sustav za povlačenje EU sredstava vodi od – 2006. godine. Valjda zna što je radila.

>> Troje samaca primalo naknade za odvojeni život

>> U štediše svega biše, u gradonačelnika Obrovca i 700 puta više

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije