Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZELAND

Političarka otišla biciklom na porod u bolnicu pa rodila za sat vremena: 'Trudovi nisu bili strašni'

Facebook
29.11.2021.
u 12:55

Put do bolnice je trajao 10 minuta, a njen suprug došao je bio je blizu nje u autu jer je sa sobom nosio odjeću za bolnicu

Političarka Zelenih iz Novog Zelanda Julie Anne Gender toliko je bila ustrajna u promoviranju svoje politike da se u bolnicu na porod dovezla - biciklom. 

Samo sat vremena nakon što je osjetila trudove Gender je u bolnici rodila zdravo dijete, a cijelo iskustvo podijelila je na svom Facebooku. 

- Nisam zaista mislila da ću biciklirati do bolnice, ali se to ipak dogodilo. Trudovi nisu bili toliko strašni kada smo krenuli prema bolnici, iako su bili u razmaku od 2 do 3 minute, no pojačavali su se na putu do bolnice, ispričala je političarka, a čak se stigla i fotografirati isped bolnice.

Put do bolnice je trajao 10 minuta, a njen suprug došao je bio je blizu nje u autu jer je sa sobom nosio odjeću za bolnicu. 

- Osjećam se blagoslovljenom jer sam dobila odličnu njegu i potporu od tima, i zato što je porod bio izrazito brz i jednostavan, napisala je. 


 

Komentara 1

BF
bf23
15:27 29.11.2021.

wauuuu,kako progresivno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije