Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALJENI U BELOVARU

Policijski ravnatelj i načelnik posjetili teško opečene policajce

goran burušić,vlado dominić (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
20.05.2013.
u 12:39

Policajci koje je 29-godišnjak polio benzinom i zapalio imaju ozljede opasne po život

Glavni ravnatelj Vlado Dominić i načelnik Policijske uprave zagrebačke Goran Burušić posjetili su danas u Klinici za traumatologiju dvojicu policajaca koji su jučer ozlijeđeni na intervenciji u Belovaru u Sesvetama.

Podsjetimo, Kristijan K. (29) jučer je oko 15 sati polio benzinom i zapalio sebe i policajce te oca (65) i dijete (5) koji su bili u blizini. Policija je došla na poziv Kristijanova oca, koji je sina prijavio za obiteljsko nasilje nakon što je 29-godišnjak došao u verbalni i fizički sukob sa svojom 25-godišnjom suprugom

Liječnička pomoć policijskim službenicima i osumnjičenom pružena je u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da imaju ozljede opasne po život. Ocu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je također teško ozlijeđen, dok je dijete prevezeno u Kliniku za dječje bolesti, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđeno.

Policija je napad okarakterizirala kao pokušaj ubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije