Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 21-godišnjak

Policija u Slavonskom Brodu pronašla više od 5 kilograma marihuane

Policija u Slavonskom Brodu pronašla više od 5 kilograma marihuane
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
06.07.2021.
u 14:12

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom je, temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva, pušten na slobodu

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili su dom i prostorije na području Slavonskog Broda koje koristi osumnjičeni. Tom prilikom su pronašli i oduzeli 5083,78 grama droge marihuane za koju postoje osnove sumnje da je namijenjena daljnjoj prodaji, nekoliko tisuća kuna, digitalnu vagu i mobilni uređaj.

- Riječ je drogi koja je u nabavi vrijedna oko 15 tisuća kuna po kilogramu, a u prodaji može doseći i do pet puta veću vrijednost - izjavio je Dražen Puljko, voditelj Službe krim policije PU brodsko-posavske.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom je, temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva, pušten na slobodu. Dokaže li se da je kriv, prijeti mu kazna od jedne do 12 godina zatvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije