Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA KUĆNA RADINOST

U kući uzgojio 200 stabljika konoplje i neovlašteno potrošio struje za 20.000 kuna

Šibenik: Policija održala konferenciju povodom zapljene droge i oružja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.07.2021.
u 07:43

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljana djela

Muškarac (50) optužen je za zloporabu droge, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Tereti ga se da je od siječnja 2020. do siječnja 2021. u kući na širem području Rijeke montirao opremu pogodnu za uzgoj konoplje nakon čega je neovlašteno proizveo više od 200 komada stabljika konoplje.

Optužen je i da je tijekom siječnja 2021. iz uzgojenih stabljika konoplje proizveo najmanje 30.500 grama konoplje i više od 15 mililitara ulja hašiša.  Osim toga,  da bi njegova mala kućna radinost  mogla raditi trebao je  velike količine električne energije pa je optužen i da  se od početka 2020. do 29. ožujka 2021., neovlašteno spojio na naponski kabel električne energije koji se nalazi prije električnog brojila. Učinio je to mimo električnog brojila pa je  koristio energiju i izbjegavao evidentiranje potrošnje električne energije. Elektroprimorje Rijeka oštetio je za više od 20.000 kuna. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljana djela.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:27 02.07.2021.

Sramota!!! Srecom da zivim u zemlji gdje je legalno, gdje je najnormalnije koristtiti canabis u privatne i medicinske svrhe. Osobno imam na balkonu pet pitara, dozvoljenih od strane drzave.

SO
Sir Oliver
08:15 02.07.2021.

Kaznjiva zloupotreba droge? Uvijek sam se pitao kako izgleda nekaznjiva upotreba droge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije