Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Policija u dubrovačkom Vodovodu zbog otpisa duga Vićanu

policija
Arhivska fotografija
17.06.2010.
u 15:31

- Nikome i nikada nećemo neosnovano otpisati dug niti smo to radili - rekao je direktor Vodovoda Pero Mišković.

DUBROVNIK - Kriminalistička policija PU dubrovačko-neretvanske "upala" je u prostorije dubrovačkog Vodovoda gdje provodi istragu o otpisu dugova koje je ova tvrtka napravila u posljednje vrijeme. Glavni predmet istrage je otpis 1,5 milijuna kuna koje je Vodovod otpisao Dubrovačkom primorju, tvrtki u vlasništvu Pere Vićana.

- Istražuju se otpisi dugova, no naglašavam da smo sve radili u skladu sa zakonom. Nikome i nikada nećemo neosnovano otpisati dug niti smo to radili - rekao je direktor Vodovoda Pero Mišković.

Inače, ovo je druga istraga policije u nekoliko dana koja je povezana s Perom Vićanom. Naime, dubrovačka policija istražuje i slučaj kupnje, odnosno odbijanja kupnje zgrade Dubravka na otoku Šipanu, a koja je u vlasništvu Dubrovačkog primorja. Policija je zbog slučaja Dubravka prije nekoliko dana boravila u uredu gradonačelnika Vlahušića.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:05 18.06.2010.

plaća li vlakušić porez na stan koji je kupio na kupresu

DU
Deleted user
13:06 18.06.2010.

i dolazi na kupres službenim automobilom zajedno sa suprugom i dijecom

KR
krka
15:48 17.06.2010.

Zar poštenjačina i opatica Vlahušić da kao gradonačelnik grada koji je vlasnik vodovoda nije ništa znao, ili će možda reći da je on pozvao policiju kada nanjuši da sotona šalu nosi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije