Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međimurje

Policija traži vozača koji je pregazio pješaka i pobjegao

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
12.01.2018.
u 10:56

Ozlijeđeni pješak vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec

Policija traži informacije o vozaču koji je jučer oko 0.45 sati na županijskoj cesti između naselja Orehovica i Vularija u Međimurskoj županiji pregazio 60-godišnjeg pješaka.

Nepoznati vozač osobnog automobila, najvjerojatnije Audija, nakon zavoja je, kažu u policiji, prešao na suprotni prometnik trak i udario u pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika.

Ozlijeđeni pješak vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

-  Nakon prometne nesreće nepoznati vozač napustio je mjesto prometne nesreće, a da o tome nije izvijestio najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju te se za njim traga - kažu u PU međimurskoj, koja poziva odbjeglog vozača da se javi, a građane koji imaju informacija o prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Čakovec ili nazovu na broj 192.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije