Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđena

Mercedesom sletjela u dvorište i izazvala lančani sudar

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
10.01.2018.
u 11:13

Vozačici je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju

U Markuševcu Turopoljskom u utorak u 9 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđena 23-godišnja vozačica. Vozeći se Mercedesom A 140, djevojka je na oštrom zavoju izgubila nadzor nad vozilom i sletjela u dvorište, u kojem je izazvala lančani sudar.

“Prednjim dijelom automobila naletjela je na parkiranu Opel Astru zagrebačkih registarskih oznaka koji je od udara odbačen unazad, udarivši Renault Scenic zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran iza spomenute Opel Astre. Od naleta je Renault Scenic odbačen unazad na prednju stranu parkirane Škode Fabije zagrebačkih registarskih oznaka”, pojasnili su iz policije, ističući kako vozačica nije prilagodila brzinu kretanja, javlja City portal.

Vozačica Mercedesa je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.

Komentara 2

LI
liliZG
14:25 11.01.2018.

zadnji pogon nije za amatere.

MA
Marvin
19:50 11.01.2018.

Za budale nije nikakav pogon .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije