Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENI RAZBOJNICI

Policija otkrila pljačkaše iz Rijeke: Prije godinu i pol 'opelješili' FINA-ino vozilo u garaži shopping centra

Pula: Kombi s novcem u policijskoj pratnji ispred zgrade FINE
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
11.04.2024.
u 20:26

Iz Policije uprave primorsko –goranske za petak su najavili izvanrednu konferenciju za medije u povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja i otkrivenih počinitelja tog razbojništva

Policija je otkrila počinitelje pljačke FINA-ina vozila s novcem, počinjene u studenom 2022. u garaži riječkog trgovačkog centra, o čemu će opširnije biti riječi u petak na izvanrednoj konferenciji za novinare. Razbojništvo nad FINA-inim kombijem dogodilo se usred dana, 29. studenoga 2022., oko 13 sati, na području naselja Krnjeva u Rijeci, a ozlijeđenih nije bilo.

Iz Policije uprave primorsko –goranske za petak su najavili izvanrednu konferenciju za medije u povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja i otkrivenih počinitelja tog razbojništva.

Na konferenciji predstavnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Primorsko-goranske koji će prezentirati rezultate i detalje provedbe kriminalističkog istraživanja.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U prometnoj nesreći u Novom Zagrebu automobil se okrenuo na krov

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije