Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ I DALJE U BIJEGU

Policija o detaljima pucnjave u Španskom: Vozačica osumnjičena za pomaganje u pokušaju ubojstva

Zagreb: Pucnjava u Španskom, policijski očevid u tijeku
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.02.2023.
u 20:51

Policija je privela žensku osobu za koju postoji sumnja da je povezana s incidentom u Španskom. Prema priopćenju policije vjeruju da je dogovorila sastanak sa žrtvom i potom dovezla pa odvezla počinitelja s mjesta događaja

– U službenim prostorijama policije nalazi se osoba koja bi mogla imati korisna saznanja o događaju. Kriminalističko istraživanje i dalje je u tijeku uz nastavak intenzivnih mjera i radnji policije s ciljem pronalaska počinitelja – priopćila je to Policijska uprava zagrebačka o pokušaju ubojstva koji je šokirao Zagrepčane u subotu oko 19.40 sati u naselju Špansko.

Prema izvješću policije, riječ je o vozačici tamnog BMW-a u koji je uskočio muškarac koji je 44-godišnjem taksistu te večeri ispalio hitac u glavu u Ulici Dobriše Cesarića.

Policija ju je privela jer sumnjaju da je po prethodnom dogovoru s počiniteljem, putem kontaktirala 44-godišnjaka i dogovorila s njime sastanak u Ulici Dobriše Cesarića. Crnim BMW-om je u društvu napadača stigla na dogovorenu adresu, a potom je istim automobilom napadač pobjegao s mjesta događaja.  Zasad nije poznato je li saslušana u svojstvu svjedokinje ili suoptuženice i kakva je bila njezina uloga u tom događaju.

Policija istražuje motiv napada i je li se možda radilo o razmiricama otprije. Proteklih godina zabilježeno je više napada na taksiste, od kojih su neki završili kobno.

– Ustrijeljeni vozač taksija i dalje je u kritičnom stanju i bori se za život. Nakon operativnog zahvata kojem je podvrgnut, liječi se na odjelu intenzivne skrbi u KBC-u Sestara milosrdnica – potvrdio je ravnatelj Davor Vagić.

>> VIDEO: Teška nesreća na A1 kod Ogulina: Prevrnuo se autobus, jedna osoba stradala

Komentara 1

DU
Deleted user
23:04 27.02.2023.

propjevat će ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije