Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID ZAVRŠEN

Oglasila se policija o pucnjavi u Španskom: 'I dalje tražimo napadača, žrtva (44) je kritično'

Foto: Slaven Branislav babic/PIXSELL
1/2
25.02.2023.
u 10:19

Zasad je poznato kako je do pucnjave došlo u ulici Dobriše Cesarića u petak oko 19.40 sati. Kasnije je potvrđeno i kako je muškarac životno ugrožen

Dan nakon pucnjave na zagrebačkom Španskom u kojoj je teško ozlijeđen muškarac oglasila se zagrebačka policija, navodeći kako se za napadačem i dalje intenzivno traga. U priopćenju su naveli kako je ozlijeđen 44-godišnjak, a trenutno je u teškom stanju.

''Jučer, 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, Dobriše Cesarića, na parkiralištu, nepoznati počinitelj je pucanjem iz vatrenog oružja pokušao ubiti 44-godišnjaka. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u zdravstvenoj ustanovi gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je pod medicinskom skrbi. Policijski očevid je završen, kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku dok se za počiniteljem intenzivno traga'', navode.

Zasad je poznato kako je do pucnjave došlo u ulici Dobriše Cesarića u petak oko 19.40 sati. Kasnije je potvrđeno i kako je muškarac životno ugrožen, a još je jučer operiran zbog teške ozljede glave. Slučajni prolaznici komentirali su kako je napadač sjeo u automobil i pobjegao nakon zločina u smjeru Vrapča, a policija je odmah krenula za njime. "Policijsko postupanje i očevid su u tijeku dok se za počiniteljem intenzivno traga", priopćili su ranije iz PUZ-a.

Komentara 4

KR
Krotila
10:38 25.02.2023.

Žrtva ima ime i prezime.

DU
Deleted user
13:24 25.02.2023.

Tamo je bočarski klub gdje su uvjek penziči i imate svjedoke.Problem je što se nitko ne želi mješati u poslove sa drogom..Narkići nisu normalni a to im je i olakotna okolnost..

PR
prajdali100
12:58 25.02.2023.

Bitno je da se za tim ubojicom" intenzivno traga". Bogami mogao je do sada stići do Đevđelije.Zdimio autom i ništa !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije