Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Policija objavila detalje stravične nesreće na A1 u kojoj je poginulo dijete (11)

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
07.09.2021.
u 08:25

Vozač teretnog vozila uhićen je te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, navode iz policije.

U stravičnom sudaru kamiona i automobila na autocesti A1 kod čvora Brinje u ponedjeljak oko 15.30 poginulo je dijete. PU Ličko-senjska objavila je detalje nesreće. 

– Prometna nesreća dogodila se kada je 47-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine i iz za sada neutvrđenog razloga prednjim dijelom teretnog vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila poljskih nacionalnih oznaka kojim je ispred teretnog vozila upravljao 38-godišnji poljski državljanin – navode iz policije. 

1/6

Putnik osobnog vozila, 11-godišnje dijete, preminulo je na mjestu zbog zadobivenih ozljeda. Vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i trogodišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila, lakše ozlijeđeni.
 
Vozač teretnog vozila je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, navode iz policije.

 

Komentara 7

SA
sanikol
09:23 07.09.2021.

Svima koji koriste mobitel (bez hand free) i naprave prometnu nesreću, odmah zbog korištenje mobitela 3 godine zatvora a nakon toga dodatak za posljedice nesreće. Sjetite se one nesreće u tunelu kod sv. Roka, kada su poginule 4 osobe

SC
schwertransport
08:57 07.09.2021.

Prokleti mobitel

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
18:13 07.09.2021.

Zasto je sofer iz BiH uhapsen i pritvoren,pa on je bio na svoj desnoj strani,a vozilo s Poljskim plocicama i to na mjestu gdje ni je dozvoljeno,ili nema oznake zaustavnog traka,k tome ni je cak ni oznacio svoje vozilo da je u kvaru,ili nesto drugo,.nema trokuta,nema 4 upljena zmogavca,to bi u normalnom svjetu znacilo,da je trebalo uhapsiti vozaca od auta,a ne vozaca od kamiona,ali on je BiH.drzavljanin,to sve objasnjava.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije