Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj razbojstva

Policija moli pomoć u potrazi za dvojicom što su upali u poštu

pljačka pošte (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
02.03.2011.
u 10:55

Muškarci u dobi od 20 do 30 godina pokušali su, prijeteći pištoljima, opljačkati poštu u Ulici Ive Mažara u Sisku

U utorak oko 18.45 sati dvojica su maskiranih muškaraca uz prijetnju pištoljima pokušala opljačkati poštu u Ulici Ive Mažara u Sisku, ali u tome nisu uspjeli, već su se nakon neuspjelog pokušaja bez „plijena“ udaljili u nepoznatom smjeru. Iako je policija odmah blokirala izlaze iz grada, razbojnici su pobjegli te se za njima traga. Objavljeni su i opisi pljačkaša.

Prvi je mlađi muškarac star između 20 i 30 godina, visok 170-180 centimetara, a bio je odjeven u sive hlače s bočnim džepovima, sivu majicu s kapuljačom, preko koje je imao crni prsluk s crvenom vodoravnom crtom preko prsa. Na glavi je imao šiltericu, a preko lica i glave navučenu crnu najlon-čarapu. Drugi nepoznati počinitelj također ima između 20 i 30 godina, visok je oko 170 centimetara, a bio je odjeven u sivu majicu s kapuljačom te crveno-plavu jaknu s bijelom crtom na prsima i nepoznatim bijelim logom na lijevoj strani prsa. Na glavi je imao šiltericu, a preko lica navučenu crnu najlon-čarapu.

Policija moli građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

Komentara 2

KO
komando
19:40 04.03.2011.

Neka raspišu nagradu za informaciju, kada kažnjavaju građane onda je to po Zakonu ali po Zakonu postoje i nagrade za informaciju!

SI
Simas
20:36 06.03.2011.

Tako sam i ja jednom pomagao policiji, i dobio sam samo maltretiranje nesposobnih kretena. Nikad više. Nesposobna bagro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije