Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestanak

Policija, GSS, lovci i obitelj tragaju za 86 godišnjom staricom

gss vježba (1)
Dragutin Šantoši
07.10.2010.
u 17:02

Staricu je obitelj posljednji puta vidjela 4. listopada, te su ju sami do jučer tražili na mjestima gdje se obično kretala

DARUVAR-Policija, Gorska služba spašavanja iz Bjelovara, mještani Đulovca nedaleko Daruvara, te obitelj i rodbina danas su krenuli u potragu za staricom (86), koja se prije tri dana izgubila nedaleko naselja Mala Babina Gora između Daruvara i Virovitice.

Naime, staricu je obitelj posljednji puta vidjela 4. listopada, te su ju sami do jučer tražili na mjestima gdje se obično kretala. Budući da je potraga bila bezuspješna, njezin je sin jučer nestanak majke ipak prijavio policiji. Kako doznajemo u PU Bjelovarsko-bilogorskoj policija je odmah pokrenula sveobuhvatnu potragu po okolici naselja, koja je inače šumovita i poprilično nenaseljena.

U ovom trenutku potraga za staricom još uvijek traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije