Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI

Policajcu provalili u stan, kolege mu tijekom očevida našli drogu

kanabis
Arhiva Večernjeg lista
16.09.2011.
u 21:24

imao je šest stabljika konoplje, a branio se da je to naručio putem interneta za osobne potrebe

Peh kakav se rijetko viđa imao je 24-godišnjak koji u svemu što ga je snašlo još ima nesreću da je i – policajac. Sve je počelo nakon što mu je 14. rujna oko 6 sati provaljeno u stan te nakon što je policiji dojavljeno da su mu vrata stana odškrinuta.

Policajci koji su došli na očevid uočili su odškrinuta vrata, a želeći se uvjeriti je li počinitelj još unutra, ušli su u stan. Nisu našli provalnika, no zato su na ormaru u sobi uočili posude sa sadnicama indijske konoplje. I ne samo to, uočili su i da su svjetlo i ventilacija prilagođeni za uzgoj biljaka. Ugledavši sve to, policajci su zatražili nalog za pretragu te pričekali dok se ne vrati vlasnik stana.

Kada je 24-godišnjak došao kući, ne zna se je li više bio iznenađen on zatekavši policiju u stanu ili oni shvativši da su se "dokopali" kolege. U stanu je ukupno bilo šest stabljika indijske konoplje, koje je mladić, inače zaposlenik 8. PP, trenutačno na ispomoći u Jedinici za zadržavanje, naručio iz Nizozemske putem interneta. Mladi policajac branio se da je biljke uzgajao za vlastitu potrebu, a iako je priveden na sud, istražni sudac nije mu odredio istražni zatvor. 

Ključne riječi

Komentara 26

TO
Toni50
21:55 16.09.2011.

Samo bolesnici imaju nešto protiv biljke konoplje čiste prirode BIO .. Kao dijete sječam se koliko je toga bilo a i maka bez da je netko policiju i sud i graju dizao ! A sada živimo u slobodi i demokraciji !

Avatar comparator
comparator
01:23 17.09.2011.

Stabljike su bile toliko velike da su se počele savijati pod strop i svaka je imala promjer sekvoje pa je jedna grana izbila ulazna vrata što je na kraju za mladog plicajca bilo kobno.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
21:54 16.09.2011.

- Krasna ukrasna biljčica,..... ..........moram nabaviti nekoliko da ukrasim vrt i balkon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije