Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizdrživ bijes

Pokušao ubiti oca pedofila pa dobio devet godina zatvora

Foto: SWNS
24.08.2019.
u 15:59

Seksualno je zlostavljao djecu od mog djetinjstva. Iako mene nikad nije taknuo, ne mogu se nositi s bijesom koji osjećam prema njemu - rekao je policajcu

Daniel Green (31) više nije mogao živjeti s gorkom istinom o svome ocu pedofilu pa ga je odlučio ubiti. Iako u svome naumu nije uspio, sada ga čeka zatvorska kazna od gotovo devet godina. 

Drama se odvila jedne večeri u staračkom domu gdje je smješten Danielov otac (77) koji boluje od demencije. Sin je isprva s njime gledao televiziju, a onda ga je pokušao udaviti. Međutim, ruke su mu premale pa je odlučio upotrijebiti porculansku figuru koja je bila u blizini. Zamahnuo je njome i udario oca po glavi, a nakon toga je izašao iz sobe, prenosi Metro.

Njegovateljica je odmah uočila krv na njegovoj odjeći, a on joj je samo rekao da je pokušao ubiti svoga oca, ali da u tome očito nije uspio. 

- Seksualno je zlostavljao djecu od mog djetinjstva. Iako mene nikad nije taknuo, ne mogu se nositi s bijesom koji osjećam prema njemu - rekao je policajcu.

Iako je otac završio u zatvoru zbog pedofilije kad je Daniel imao 13 godina, sin nije pronašao način da zaboravi traumu, a sada će zbog toga i on u zatvor.

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
18:54 24.08.2019.

Evo kako dobro radi pošteno nepristrano i nekorumpirano pravosuđe

BF
bf2
16:19 24.08.2019.

umjesto da mu daju nagradu,oni ga šalju u zatvor....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije