Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISILA PREMA SLUŽBENOJ OSOBI

Pokušao pregaziti policajca koji mu je signalizirao da se zaustavi

Prometna policija
Marijan Sušenj/PIXSELL
16.02.2021.
u 07:36

Kada je došao do ugibališta na kojem je stajao policajac, naglo je ubrzao...

Mladić (26) optužen je za prisilu prema službenoj osobi, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu.

Tereti ga se da je 14. siječnja 2021. u 14,55 sati kod mjesta Vrećari (općina Sveta Nedjelja) bez važeće vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom. Kada mu je 50-godišnji policajac palicom STOP signalizirao da stane, jer na automobilu nije imao prednju registarsku tablicu, 26-godišnji vozač, koji je  vozio prebrzo, počeo je usporavati.

No kada je došao do ugibališta na kojem je stajao policajac, naglo je ubrzao. Policajac je uzmaknuo no 26-godišnjak ga je udario automobilom u predjelu desne ruke, nakon čega se odvezao, a da nije zaustavio automobil.

Komentara 1

JD
John Doe Jr.
08:10 16.02.2021.

Ma bi ti ja radio taj policijski posao za 5000 kuna moš si mislit, nek ga rade Božinović, Plenković, Jandroković,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije