Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ta divna stvorenja

Pogledajte prekrasne fotografije kućnih ljubimaca naših čitatelja

ljubimci-najljepši pas
Foto: Elena Knapić
1/127
01.02.2013.
u 11:07

Pošaljite nam slike svog psa, svoje mazne mace, čupavog zamorčića, muzikalnog papagaja ili egzotičnog varana.

Ako ste kao svaki ponosni vlasnik sigurni da je baš vaš kućni ljubimac najljepši, najsimpatičniji, najglasniji, najpametniji..., Večernjakova e-mail adresa mailto:ljubimci@vecernji.net od danas je pravo mjesto za vas. Tu vas čekaju i nagrade.

Sve što trebate napraviti jest poslati sliku svoga psa kojega ste naučili trikovima, zabilježiti sve poze u kojima spava, jede ili "gnjavi" ukućane... Ili pak sličicu šteneta koje vas je netom "posvojilo" i rado bi se njime pohvalili. Dobro su došle, naravno, i mazne mace i one "otkačene" kojima je najbolji prijatelj televizor ili čupavi zamorac. I muzikalni papagaji i egzotični varani... Zapravo, sve što se može nazvati kućnim ljubimcem – i čovjekovim najboljim prijateljem – za kojega ćete na našim internetskim stranicama moći i glasati i birati najbolje. Potom ćete o njima, među ostalim, čitati i u novom Večernjakovu prilogu Vau, mijau...koji izlazi 24. veljače, a namijenjen je onima koji već imaju kućne ljubimce i onima koji ih tek planiraju nabaviti. Uz slike koje nam pošaljete poželjno bi bilo napisati i gdje je fotografija nastala, ime i godine vašeg kućnog ljubimca te svoje podatke i broj telefona kako bismo vas u slučaju osvojene nagrade mogli pronaći.

Slike ljubimaca na mailto:ljubimci@vecernji.net možete slati do 10. veljače. Glasovanje je otvoreno od 11. do 18. veljače do 18 sati, a sve ostalo doznat ćete pak u Vau, mijau...

O blagodatima suživota s kućnim ljubimcima brojna istraživanja potvrdila su da životinje, osim što su zabavne, pomažu ljudima da i sami pokažu svoje osjećaje. Zdraviji su i sretniji, a život im je uz životinje pun zabave. Kućni ljubimci za vlasnike su članovi obitelji o kojima se brinu podjednako kao o djeci. Briga nosi i puno obveza, a u Vau, mijau... pročitajte i još nešto što treba znati prije nego ljubimca nabavite: koliko košta, kako ga hraniti, njegovati te priče sretnih vlasnika ljubimaca i priče životinja koje traže novi dom.

Komentara 6

E0
elly_00
11:54 01.02.2013.

Evo ja sam poslala fotku svog ljubimca...obožavam ta divna stvorenja...

OG
Oger
16:38 01.02.2013.

Mora li i varan biti obucen u hrvatsku zastavu?

VO
voluharica
20:56 01.02.2013.

Pise da je glasovanje otvoreno do 18. veljače. Pa gdje se glasuje, ja ne vidim!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije