Naslovnica Vijesti Crna kronika

Podignuta optužnica protiv majke: Seks s maloljetnim kćerima naplaćivala do 700 kn

Kćeri su u više navrata bile prisiljene spolno zadovoljavati osmoricu okrivljenika s kojima je majka dogovarala pružanje seksualnih usluga za iznose do 700 kuna i kupnju kućanskih aparata
01. rujna 2015. u 17:42 8 komentara 2718 prikaza
zlostavljanje
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL, ilustracija

Podignuta je optužnica protiv 50-godišnjakinje i još desetorice muškaraca zbog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te prostitucije, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i spolnog odnošaja bez pristanka, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Portal Medjimurje.hr piše da je optužnica podignuta protiv 50-godišnje Vesne N. iz Svibovca Podravskog. Po optužnici Vesnu N. se tereti da je od 2000. do 2009. godine u Varaždinu i drugim mjestima, koristeći svoj roditeljski autoritet i teške obiteljske prilike, a kako bi zaradila, pronalazila muškarce kojima će njezine dvije maloljetne kćeri pružati seksualne usluge.

Prijetila kćeri

Kćeri su u više navrata bile prisiljene spolno zadovoljavati osmoricu okrivljenika s kojima je majka dogovarala pružanje seksualnih usluga za iznose do 700 kuna i kupnju kućanskih aparata.

"Nakon stjecanja punoljetnosti jedne od kćeri, 50-godišnjakinja ju je od 2009. do siječnja 2015. prisilila na spolne odnose s četvoricom okrivljenika, koristeći teške obiteljske prilike i uz prijetnje da će joj nadležni centar za socijalnu skrb oduzeti djecu", stoji u optužnici.

Desetoricu okrivljenika tereti se da su imali spolne odnose s kćerima Vesne N., iako su znali da su one mlađe od 15 godina, odnosno da ih majka zbog teškog materijalnog stanja prisiljava na spolne odnose radi zarade.

>>'Kakva bi to majka prodala kćeri za 50 kuna'

>>Najstarija kći svodnice: Moju sestricu nitko nije silio na seks

Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    ponekad je šteta što je ukinuta smrtna kazna ovo nije majka već monstrum

  • vehabojeb2:

    Prodajte je isilu za 10m3 drva!

  • Deleted user:

    Na to se isto treba priučisti. To ide ruku pod ruku sa onim novim moralom i normama kad policija štiti devijanjet na njihovim paradama propagiranja razvrata. Ovdje se barem radi o malo morala: mami treba novaca za uzdržavanje obitelji - ... prikaži još! to je, kaj se mene tiče, opravdano i nije uopće za osudu.