Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA KRVOPROLIĆA

Prije 13 godina u centru Zagreba likvidiran je Ivo Pukanić: 'Niz detalja ostao je nepoznat'

23.10.2021.
u 07:00

Pukanić je, zajedno s kolegom Nikom Franjićem, ubijen u dvorištu zgrade Nacionala, tjednika kojeg je osnovao. Stradali su od eksplozivne naprave kada su htjeli ući u Pukanićev automobil Toyotu Lexus.

Komentara 12

Avatar BlackCalder
BlackCalder
10:05 23.10.2021.

Mesića nećemo ništa pitati...on se ni čekova ni stanova ne sjeća 🙄

MO
modovisisajteMaraschino
09:08 23.10.2021.

napisao bih komentar što je pokojni Račan indirektno rekao za odnos politike i novinara u vezi ubojstva Pukanića ali znam da ću dobiti crveni jer ta izjava se gura pod tepih i nije za javnost

PI
Pitagora
08:58 23.10.2021.

Previše je znao o vezi države i paradržave Hrvatske. O tijeku novca i fotelja. Tko kome upravlja i tko koga ucjenjuje. I još je mislio da o tome može pisati, naivno se družio sa svojim neprijateljima. Svi su oni i i danas tu, vladaju , zato je ubojstvo u mutnim vodama a Hrvatska na vrhu EU kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?