Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u noćnim satima

Počinju radovi u tunelima na A1, HAC: Sav promet preusmjerit će se na obilazne pravce

Ogulin: Tunel Mala Kapela
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
22.05.2023.
u 17:02

Radovi u smjeru Dubrovnika, od čvora Sveti Rok do čvora Rovanjska, izvodit će se u dva noćna termina, od 22.05. do 24.05., u vremenu od 20 sati do 06 sati. Također u dva noćna termina, od 24.05. do 26.05. u vremenu od 20 sati do 06 sati, izvodit će radovi u smjeru Zagreba, od čvora Rovanjska do čvora Sveti Rok

Hrvatske autoceste (HAC) izvijestile su o noćnim radovima u tunelima Ledenik i Bristovac zbog kojih će se promet odvijati obilaznim pravcima. Naime, kako navodi HAC, riječ je o tunelima koji se nalaze na autocesti A1. "Zbog radova u tunelima Ledenik i Bristovac, na dionici autoceste A1, bit će zatvorena dionica od čvora Sveti Rok do čvora Rovanjska u oba smjera, te će se sav promet preusmjeriti na obilazne pravce", ističe se.

Radovi u smjeru Dubrovnika, od čvora Sveti Rok do čvora Rovanjska, izvodit će se u dva noćna termina, od 22.05. do 24.05., u vremenu od 20 sati do 06 sati. Alternativni pravac bit će čvor Sveti Rok (A1) - D50 - D27 (Gračac) - D54 (Zaton Obrovački) - D8 – čvor Maslenica/Rovanjska (A1).

VEZANI ČLANCI:

Također u dva noćna termina, od 24.05. do 26.05. u vremenu od 20 sati do 06 sati, izvodit će radovi u smjeru Zagreba, od čvora Rovanjska do čvora Sveti Rok. Alternativni pravac bit će čvor Maslenica/Rovanjska (A1) - D8 - D54 (Zaton Obrovački) - D27 (Gračac) -D50 - čvor Sveti Rok (A1).

VIDEO Sramotno ponašanje ispred trogirskog Doma zdravlja: Hitna čekala 8 minuta da se makne parkirano vozilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije