Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC U RADOVIMA

'Ne smijete tu parkirati': Projurio pokraj znakova zabrane pa autom upao u jarak gdje su radovi

Karlovac: Autom uletio u gradilište i propao u jarak
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
22.05.2023.
u 14:55

Ova je prometnica, najavljeno je prije nekoliko dana, zatvorena do 23. svibnja zbog rekonstrukcije vrelovodne mreže Toplane Karlovac

Vozač automobila koji je danas oko 13 sati uletio u jarak, točnije na ograđeni dio gradilišta na uglu Senjske i Smičiklasove ulice u Karlovcu, ne može za nezgodu u kojoj se našao okriviti loše vrijeme ili noć kojim bi mogao pravdati da nije dobro vidio silne zabrane prometa i znakove upozorenja koji se ga na vrijeme upozoravali da je ova državna cesta koja kroz Karlovac vodi prema Rijeci zatvorena za promet.  

Nažalost, nepažnja ga je koštala da je uletio u jarak i stvorio si dodatne probleme, u najmanju ruku materijalnu štetu na automobilu. Ova je prometnica, najavljeno je prije nekoliko dana, zatvorena do 23. svibnja zbog rekonstrukcije vrelovodne mreže Toplane Karlovac.

Karlovac: Autom uletio u gradilište i propao u jarak
1/6

Nadležni ponovno upozoravaju građane, posebno vozače da budu oprezni s obzirom na to da je čitav niz karlovačkih prometnica, a dobar dio njih nisu samo lokalne ceste, već i državne ceste koje kroz grad vode prema Plitvicama ili Splitu ili prema Rijeci, Zagrebu, zatvorene zbog niza razloga; od rupa na cestama koje su se otvorile nakon poplava, pa je u tijeku sanacija ili su još poplavljene, do sanacije vrelovodne mreže ili vodovodno-kanalizacijske infrastrukture zbog čega se njima ne može prometovati. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
10:29 23.05.2023.

Ljudi više voze po navici nego po znakovima. Svake godine na Krku promjene moju ulicu u jednosmjernu da bi povećali kapacitet parkiranja i sve obilježe dobro, no zanimljivo je pratiti kako vozači ulaze u krivi smjer i to su sve domaći vozači jer su RI tablice. Iako je ulica svake godine za vrijeme sezone jednosmjerna, i dalje često vozači uđu u krivi smjer što je dokaz da vozači voze po navici i ne primjećuju znakove i signalizaciju.

ĐU
đuropedala
18:31 22.05.2023.

pa nema nikakvih rampi..

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:34 22.05.2023.

Tko će meni zabranit prolaz?! Pa ja tuda vozim već 40 godina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije