Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Plenković s kosovskim premijerom Kurtijem poslijepodne u Slavonskom Brodu

EU's Josep Borrell and Kosovo's PM Albin Kurti hold a joint news conference in Brussels
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/14
25.07.2021.
u 14:39

Predsjednik Vlade Plenković dočekat će premijera Kurtija u Slavonskom Brodu te će zajedno posjetiti i bolnicu u kojoj su smješteni ozlijeđeni putnici

Predsjednik Vlade Andrej Plenković razgovarao je upravo s kosovskim premijerom Albinom Kurtijem koji ga je izvijestio da će danas oko 18h doći u Slavonski Brod nakon strašne prometne nesreće u kojoj je život izgubilo 10 ljudi, poručili su iz Vlade.

 Predsjednik Vlade Plenković dočekat će premijera Kurtija u Slavonskom Brodu te će zajedno posjetiti i bolnicu u kojoj su smješteni ozlijeđeni putnici. 

Stoga predsjednik Vlade Plenković neće biti u prigodi prisustvovati finalu turnira Croatia Open u Umagu, na kojem će kao izaslanica Vlade biti ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Komentara 1

FL
Florida
14:59 25.07.2021.

Mislim ljudima je potreban mir prije svega ne blicevi kamera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije