Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA VIKENDICA

Plenković: Krstičević nije ponudio ostavku, osobno je pogođen, razgovarat ćemo

Damir Krstičević i Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2020.
u 13:54

– Mi ćemo  razgovarati i tijekom vikenda i vidjeti kako dalje – rekao je Plenković.

Nakon što se hrvatski premijer Andrej Plenković obratio javnosti zbog odluke Suda Europske unije o nadležnosti nad graničnim sporom između Hrvatske i Slovenije, komentirao je i slučaj vikendice ministra Damira Krstičevića. 

 

Na pitanje je li Krstičević ponudio ostavku, Plenković je ustvrdio da nije i da je ministar danas na sprovodu poginulih pilota. 

 

Damir Krstičević i Andrej Plenković
1/19

 

– Poznajem ga dobro, a kao ministar napravio je jako mnogo u svom resoru. Stavio je u središte hrvatskog vojnika i modernizaciju Hrvatske vojske. Sigurno je osobno pogođen jer je vrlo emotivan. Mi ćemo  razgovarati i tijekom vikenda i vidjeti kako dalje – rekao je Plenković.

Komentara 62

BO
bolonjez
14:08 31.01.2020.

Sav posao oporbe se sveo na imovinske kartice ministara, još niti jedan konstruktivan prijedlog u 4 godine nisu dali. Jad i bijeda, sta ce raditi ako ne daj Bože dođu na vlast??

JO
JOHNNY
14:07 31.01.2020.

Ne dirajte generala Hrvatske vojske, sakrijte se i pokrijte po ušima, on je vratio vojsci pobjednički sjaj!! Dosadni ste s lažima i manipulacijama

Avatar Dipsy
Dipsy
14:11 31.01.2020.

Mogli bi mediji baciti oko na Ankinu i Berinu karticu. Oboje imaju fini broj afera iza sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije