Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNO VRIJEME

Planirate u nabavku? Provjerite koje će trgovine ove nedjelje biti otvorene

Kupovina namirnica
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
03.02.2024.
u 21:39

Sutra će biti zatvorene sve poslovnice Lidla, kao i Kauflanda. Trgovine Arena Centra u veljači neće raditi nedjeljom, a sutra će biti zatvorene i trgovine u Avenue Mallu

Novim Zakonom o trgovini reguliran je rad nedjeljama. Zbog toga, trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. Neki su odlučili kako neće raditi niti jednu nedjelju u veljači, a u nastavku donosimo kako će raditi sutra, 4. veljače. 

Sutra će biti zatvorene sve poslovnice Lidla, kao i Kauflanda. Radno vrijeme pojedine poslovnice Konzuma možete pronaći OVDJE, a Spara OVDJE. Također, na LINKU se mogu pretražiti poslovnice Plodina, a OVDJE Studenca. 

Trgovine Arena Centra u veljači neće raditi nedjeljom, a sutra će biti zatvorene i trgovine u Avenue Mallu. City Center One West i East ove nedjelje ne rade, kao niti City Center Split. 

VEZANI ČLANCI: 

Kao i već spomenuti trgovački centri, sutra će biti zatvoreni još Westgate, Portanova Osijek, Pula City Mall, Bauhaus, Mall of Split te Joker Split.

Ukoliko planirate ići u jednu od drogerija, možete provjeriti i njihovo radno vrijeme. Naime, poslovnice Müllera možete pretražiti OVDJE, DM-a na ovom POPISU, a Bipe na LINKU

GALERIJA Tko ima najnižu, a tko najvišu plaću u Hrvatskoj: Za ovo zanimanje plaća je čak 3120 eura

Kupovina namirnica
1/10

Komentara 2

OV
Ovan
06:31 07.02.2024.

Ni prije rata nije ništa radilo nedjeljom, već u 13 sati subotom je sve bilo zatvoreno i nitko nije umro od toga

V0
Vlaskoulicanec4.0
08:23 04.02.2024.

Zašto se od toga stalno radi nauka? Idite na Sljeme, prošećite se Maksimirom, posjetite Zoološki vrt, ... Zašto mora biti Shopping centar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije