Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MUĆU

Pješak (69) na kojeg je naletio vozač bacao smeće pa poginuo na mjestu: 'Supruga je shrvana'

Blaškovec: U prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.06.2023.
u 19:31

Cijela scena se dogodila oko 21.40 sati, i to navodno nakon što je 69-godišnjak išao baciti smeće u kontejner pokraj ceste

Ove subote u Muću kod Sinja je pronađeno mrtvo tijelo muškarca (69), nakon nesreće u kojoj je vozač naletio na pješaka te pobjegao. Cijela scena se dogodila oko 21.40 sati, i to navodno nakon što je 69-godišnjak išao baciti smeće u kontejner pokraj ceste. 

- Bio je to glasan udar, odmah sam izašao ispred kuće. Hitna pomoć, policija, svi su bili tu. Pitao sam ih tko je nastradao, što se događa, ali rekli su mi da se maknem i ne ometam istragu - kazao je stanovnik Muća Ivan Jeličić za 24sata, dok se za vozačem i dalje traga. 

- Trebao bi dobiti doživotnu kaznu, a i to mu je malo - dodao je susjed, navodeći kako je njegova žena ''shrvana''.

Mještani navode kako je problem brzina, a susjedi su odmah nakon nesreće priskočili u pomoć muškarcu. - Brzina je problem, omladina i jaki auti. Najžalosnije je što općina drži kontejnere uz sami rub ceste. To je opasnost za nosače smeća, kad utovaruju taj otpad, kad čovjek dođe s autom iskrcati otpad. Mislim da najvišu krivicu snose komunalno i općina - kazao je Jeličić.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Planuo autobus u Zagrebu: 'Oštećena dva automobila, tri kontejnera, fasada...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije