Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,67 promila

Pijani vozač autobusa kažnjen s više od 20 tisuća kuna, zabio se u ogradu na autocesti

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
09.07.2020.
u 14:54

Vozač je isključen iz prometa te je nakon noći provedene na otriježnjenu odveden na Dežurni odjel Prekršajnog suda u Zagrebu koji mu je izrekao kaznu

Vozač autobusa koji je prije dva dana s 1,67 promila alkohola u krvi naletio na zaštitnu ogradu na autocesti A-4 kažnjen je novčanom kaznom iznosu od 21.300 kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

Upravljajući autobusom varaždinskih oznaka autocestom A-4 u smjeru sjevera, 59-godišnji vozač je naletio na zaštitnu ogradu pri čemu je nastala materijalna šteta.

Vozač je isključen iz prometa te je nakon noći provedene na otriježnjenu odveden na Dežurni odjel Prekršajnog suda u Zagrebu koji mu je izrekao novčanu kaznu, izvijestila je zagrebačka policija.

U drugom slučaju sa 60-dnevnom kaznom zatvora kažnjen je 49-godišnjak koji je u utorak prijepodne u redovnoj kontroli prometa uhvaćen u vožnji prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

U vožnji bez prava na upravljanje rano u utorak uhvaćen je i 29-godišnjak kojega je zagrebački Prekršajni sud kaznio s novčanom kaznom od 7000 kuna i uvjetnom kaznom zatvora u trajanju od 30 dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije