Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆILA POLICIJA

Lov na obijesne vozače u Zadru: Jedan jurio Ferrarijem 230 na sat, drugi pijan završio u zatvoru

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.07.2020.
u 16:36

Vozaču Ferrarija izdan je Prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000,00 kn

U  nedjelju, 05. srpnja u 04.20 sati u Stankovcima, na ŽC 6068,  prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 38-godišnjeg vozača koji je  upravljao osobnim automobilom Nissan šibenskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,09 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda. Također, vozač je odbio testiranje na droge.

- Vozač je smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 14 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

U petak, 03. srpnja u 16.42 sati na autocesti A1, između čvora Benkovac i Pirovac policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su službenim vozilom presretač zaustavili 30-godišnjeg švicarskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom marke Ferrari brzinom od 230 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Istome je izdan Prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000,00 kn te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 1 mjesec - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije