Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljao u hotelu

Pijani Britanac napao dvojicu policajaca

alkotest (1)
Petar Glebov/PIXSELL
01.07.2013.
u 15:36

Policiji je u subotu oko 3 sata javljeno da se gost hotela u Medulinu neprimjereno ponaša pa su se odmah uputili na mjesto događaja.

Pulska je policija zbog napada na službenu osobu kazneno prijavila 42-godišnjeg Britanca, a protiv njega će biti podnesen i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policiji je u subotu oko 3 sata javljeno da se gost hotela u Medulinu neprimjereno ponaša pa su se odmah uputili na mjesto događaja. U predvorju hotela zatekli su Britanca kako pod utjecajem alkohola od 1,7 g/kg viče i galami. Policajci su ga upozorili na ponašanje, no on je nastavio divljati i počeo ih je vrijeđati, a potom je u jednom trenutku pokušao otići. Kad ga je policajac krenuo zaustaviti, 42-godišnjak ga je udario u glavu, a drugog je policajaca tijekom primjene sredstava prisile ozlijedio, no uhićen je i priveden u pritvorsku jedinicu. Oba su policajca lakše ozlijeđena. 

>> Pijan u Škodi sletio s ceste i zabio se u kuću, 4 ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije