Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27-godišnjak

Pijan i bez vozačke dozvole vozio po Slavonskom Brodu, sud ga oštro kaznio

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
12.02.2020.
u 11:38

Policija je protiv njega podnijela odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu.

U ponedjeljak je na Općinskom sudu nesvakidašnja priča o 27-godišnjem vozaču iz Slavonskog Broda dobila epilog. Naime, mladić je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 19.000 kuna te zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Inače, prometna policija 22. siječnja ove godne na području Slavonskog Brod zaustavila je spomenutog vozača. Kasnije se alko-testom utvrdilo kako je u organizmu imao koncentraciju alkohola od 1.87 promila te da je automobilom upravljao bez položenog vozačkog ispita.

Tada je odveden u policijsku postaju na otriježnjenje, a policija je protiv njega podnijela odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu u Slavonskom Brodu.

Komentara 2

OB
Oblivion
14:48 12.02.2020.

To je vama kazna!!!! Sramota!! Ko da će ga to spriječiti da divlja dalje. Dat mu macolu od 15 kg u ruke i da razbije svoj auto

RO
robinzon
13:08 12.02.2020.

Da ima novaca valjda bi upisao kakvu autoškolu, a da ga je strah policije da ga ne uhvate bez vozačke dozvole, nebi ni sada vozio.Jednom rječju, glupa presuda.Treba mu tutaća parkirati na državni parking na određeno vrijeme, je to je jedini način discipliniranja takvih.A on neka pije i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije