Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pernar se u sabornici ispričao Ježiću jer ga je optužio za smrt sestara Filipović

Pernar je to napravio zbog sudske nagodbe s Ježićem temeljem koje mu se morao zbog klevete ispričati u sabornici i na Facebooku te mu je uz to dužan i isplatiti 40 tisuća kuna.
28. rujna 2018. u 14:43 22 komentara 4556 prikaza
Ivan Pernar
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Ivan Pernar iz Živog zida ispričao se danas u sabornici odvjetniku Damiru Ježiću jer ga je optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović iz Rijeke prije gotovo 12 godina u Čavlima, na autocesti Rijeka-Zagreb.

Ivan Perjar OKONČAN PROCES Odvjetnik Ježić dobio spor, Pernar mu za klevetu uplaćuje 40 000 kn i duguje javnu ispriku

Pernar je to napravio zbog sudske nagodbe s Ježićem temeljem koje mu se morao zbog klevete ispričati u sabornici i na Facebooku te mu je uz to dužan i isplatiti 40 tisuća kuna.

Pogledajte ispriku Ivana Pernara

[video: 26988 / Pernar se ispričao Damiru Ježiću]

- Ovim putem želim se javno ispričati Damiru Ježiću jer sam na Facebooku, te na televiziji N1 iznio lažne tvrdnje i lažno ga optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović. Ovaj proces koji je on pokrenuo protiv mene me naučio velikoj životoj lekciji, bez obzira koliko vam ljudi reklo nešto, ne znači da je to istina – poručio je Pernar sa saborske govornice tijekom slobodne rasprave i dodao:

Ivana Pernara iznose iz sabornice Izbačen Ivana Pernara opet iznijeli iz sabornice: 'Vrijeme je za obračun s SDP-om!'

- Često puta se radi o glasinama koje ne moraju biti istinite, odnosno koje mogu biti lažne. Vjerujem da su sad te glasine o Ježiću bile lažne i to sam shvatio tek nakon sudskog procesa. U svom radu kao zastupnik moram biti temeljitiji i uvijek provjeriti što govorim, a nažalost nisam uvijek bio takav.

Pogledajte video - Ivan Pernar govori o izbacivanju

[video: 25654 / ]
ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

 • filip.horvat.925:

  mali od gazde vam se smije sa rolexom od 70 000 kn na ruci, saborskim zastupnicima i ministrima digao plaće za 4000 kn, a sirotinji za 40 kn, svi ga mole da digne i ovima sa plačama od 5000 ali ... prikaži još! on ne želi čuti ali eto pernar je najveći problem i dok se riješimo njega smo švicarska. a da ne pričam dalje nežele napraviti ni jednu reformu, ukinuti ni jedan parafiskalni namet samo dalje potiču iseljavanje i kukaju da oni nisu krivi za ništa...

 • Avatar ivo587
  ivo587:

  jel platio kazne onima koji su je dobili radi sprečavanja deložacije?

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Eto kako je krotak kad se udari po lisnici...