Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen

Ivana Pernara opet iznijeli iz sabornice: 'Vrijeme je za obračun s SDP-om!'

Ivana Pernara iznose iz sabornice
Foto: Screenshot Facebook
1/3
Autori: Bojan Arežina, Hina
02.07.2018.
u 22:47

Pernar je dobacivao iz klupe zastupniku nacionalnih manjina Furiju Radinu koji je u ime Kluba govorio o referendumskim inicijativama

Saborskog zastupnika Živog zid Ivana Pernara u ponedjeljak navečer ponovno je saborska straža morala iznijeti iz sabornice jer se oglušio na zahtjev predsjedavajućeg Siniše Hajdaš Dončića da napusti sjednicu.

Nakon dobivene dvije opomene zbog dobacivanja iz klupe te nakon zahtjeva predsjedavajućeg da se udalji sa sjednice, Pernar je ostao sjediti na svom mjestu, te zahtijevao da mu se povuče opomena. Nakon određene petominutne stranke morala je intervenirati saborska straža i fizički ga iznijeti.

Pernar je dobacivao iz klupe zastupniku nacionalnih manjina Furiju Radinu koji je u ime Kluba govorio o referendumskim inicijativama.

"Nije ovo birtija", komentirao je Radin.

Sabor u ponedjeljak navečer raspravlja o zahtjevima za raspisivanje referenduma dvije građanske inicijative: inicijative "Narod odlučuje" o promjeni izbornog sustava i inicijative "Istina o Istanbulskoj" o otkazivanju Istanbulske konvencije.

Pernar je objasnio da je dobacio Radinu jer je njegov govor bio izravno usmjeren na njega, inače mu ne bi odgovorio.

- Drago mi je da sam javnosti pokazao koliko ima ljubavi za demokraciju u Saboru, tim više što se izbacivanje dogodilo u tijeku rasprave o tome treba li na zahtjev stotina tisuća građana raspisati referendum. To su te velike demokrate iz SDP-a koje glume visoke demokratske standarde, nema razlike između HDZ-a i SDP-a. Sustav je jedna pila s dvije oštrice - napisao je na Facebooku.

Pernar je nakon izbacivanja na Facebooku poručio kako je vrijeme za obračun s SDP-om.

- Nakon postupka Hajdaš Dončića vrijeme je za obračun s SDP-om, treba i njihovo stvarno lice pokazati javnosti. Skoro 2 godine sam bio blag prema njima, ta vremena su iza nas - poručio je.

Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac poslije Pernarevog izbacivanja izderao se na Hajdaša Dončića, koji mu je izrekao opomenu.

- Izbacite me van, kao i Pernara! Zato što je ovo nedopustivo! - rekao je Pupovac.

- Pa što je s vama, ljudi moji? - upitao se Hajdaš Dončić.

Zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović rekao je da je Pernar izbačen ni kriv ni dužan.

Pogledajte Plenkovića, Jandrokovića, Marića... u akciji na nogometnom terenu:

Ivana Pernara iznose iz sabornice
1/31
Ključne riječi

Komentara 50

RI
rimac444
23:20 02.07.2018.

Naš sabor je lakrdija egzebicionista, psihopata, umobolnika, uhljeba, parazita. Što dobra možemo očekivati od takvog soja ? Zato treba mijenjati izborni zakon sa cenzusom od 30 %

MK
Mkej
23:16 02.07.2018.

"Nakon postupka Hajdaš Dončića vrijeme je za obračun s SDP-om, treba i njihovo stvarno lice pokazati javnosti. Skoro 2 godine sam bio blag prema njima, ta vremena su iza nas." - ovaj jadnik od Pernara ovom recenicom pokazuje kako bi funkcionirao i da je na vlasti, dok se ne ide protiv njega onda je "blag" odnosno kad mu se netko uliziva onda taj može što hoce, a ako mu se netko protivi onda se s njim politicki obracunava. Taj je gori od tiranina. Njega ne zanima ni pravda ni istina, to je egomanijak koji želi biti u centru pozornosti i da dodje do neke pozicije ubijao bi da ostane na njoj, HDZ bi bio mala beba u usporedbi s njim. Iz njegovih postova se vidi koliko je proziran. Da je tebe briga za "istinom", ne bi bio blag do SDP-a i sad okrenuo ploču kad su tebe veličanstvenog dirali. Ma govno jedno razmaženo

Avatar Idler 3
Idler 3
23:39 02.07.2018.

A kaj nemre nit jenput malke "ispast" iz ruku tim redarima, ono, dok ga nosiju niz štenge pa zatiljkom....tok-tok-tok....do zadnje štenge ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije