Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Majka uhvatila sina u seksualnom odnosu, a onda je uslijedio još veći šok!

"Hathaway je bila zaljubljena u učenika i htjela je ostaviti svog supruga zbog njega", stoji u dokumentima
15. lipnja 2018. u 20:12 20 komentara 91883 prikaza
Seks
Foto: Thinkstock

Američka školska pedagoginja (33) predala se policiji zbog seksualnih odnosa s učenikom nakon što ih je u krevetu gole zatekla mladićeva majka.

Majka se zbog majice ispričala osoblju škole Nosio je u školu Majka se ispričala zbog 'nepristojne' sinove majice: 'Nisam imala pojma!'

Policija u Bedfordu u Teksasu u svibnju je obaviještena o potencijalno neprikladnom odnosu Shannon Hathaway i učenika. Policijska istraga otkrila je da je učenik navodno bio u tjelesnom odnosu s pedagoginjom kada je imao 17 godina. Prema dokumentima, par se seksao desetak puta, od čega osam puta u učenikovom domu, a dva ili tri puta u domu pedagoginje, prenosi CBS DFW.

"Hathaway je bila zaljubljena u učenika i htjela je ostaviti svog supruga zbog njega", stoji u dokumentima.

Međutim, tinejdžer je prekinuo vezu nakon što ih je njegova majka uhvatila gole u krevetu. Odnos je policiji prijavila mladićeva sestra. Nakon kraja istrage izdan je uhidbeni nalog, a Hathaway se sama predala nakon što je podnijela ostavku.

Školski okrug priopćio je kako im je sigurnost učenika prioritet, poručujući da izolirani incidenti poput ovoga narušavaju povjerenje između učenika, roditelja i školskog osoblja te da neće biti tolerirani.

Ne seksate se svaku večer? Zbog ovoga biste trebali:

Seks
1 / 8
Mnogi će pomisliti kako imaju "dobar prosjek" ako su seksulno aktivni dva do tri puta tjedno. No, trebali biste  doživjeti orgazam svaku večer, smatraju znanstvenici. 
Bračni par 'Više nemam kćer' Roditelji kćeri posudili 760.000 kuna, a njezin potez ih je šokirao Nicole Mojica snimala je sina i - aligatora Prestrašila se Majka snimala sina kako se igra, a onda se šokirala kad se stolica pomaknula
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • maxxxx:

  Da je francuz, mogao bi se kandidirati za predsjednika na slijedecim izborima

 • dalibor.hren:

  Bravo mali!

 • Avatar Zloćo Mlađi
  Zloćo Mlađi:

  Kakvu sam profesoricu engleskoga jezika imao u srednjoj školi. To je bila bomba ne obična nego atomska bomba i sad je se rado sjetim.