Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije osnivao plamen

Pavuna: Nikad nisam bio niti ću ikad biti član neke stranke

pavuna
Ivica Galović/Pixsell
18.07.2011.
u 12:25

Imam prijatelje i u HDZ-u, i SDP-u, i HSLS-u, i HSP-u i drugim strankama, no nisam član ni jedne stranke, a podržavam sve Božje, domoljubne, časne i samosvjesne ljude koji hrvatsku žele izvesti na pravi put – objašnjava Pavuna.

Znanstvenik Davor Pavuna demantirao je napise Deutsche Wellea koje je prenio i Vecernji.hr po kojima je on jedan od osnivača nove političke inicijative Zvonka Bušića, tzv. Hrvatskog plamena.

Pavuna ističe kako nikad nije bio član ni jedne stranke, a s obzirom na svoj znanstveni angažman i u Hrvatskoj i u svijetu, takvu namjeru nema ni u budućnosti.

– Imam prijatelje i u HDZ-u, i SDP-u, i HSLS-u, i HSP-u i drugim strankama, no nisam član ni jedne stranke, a podržavam sve Božje, domoljubne, časne i samosvjesne ljude koji hrvatsku žele izvesti na pravi put – objašnjava Pavuna.

>>Bušić planira na izbore, Thompson ipak ne ide na njegovu listu?

 

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
12:38 18.07.2011.

Prof.dr. Davor Pavuna - bez obzira je li član neke stranke ili udruge - je jako poželjan zastupnik u Saboru ili ministar u Vladi. Čovjek koji će državi dati a ne uzimati. Čovjek koji će raditi i služiti a ne vladati.

MO
moshmislit
12:53 18.07.2011.

ako ima prijatelje u HDZu...ne znam

DO
downunder
13:02 18.07.2011.

\"domoljubne, časne i samosvjesne ljude koji hrvatsku žele izvesti na pravi put\" jel to teorijska pretpostavka g. Pavune ili je eksperimentalno dokazao da takvi postoje medju politicarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije