Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašni šar-pej

Pas završio na operaciji pa se i veterinar šokirao onime što je pronašao u želucu

pas Dovey
Foto: Screenshot
10.12.2017.
u 10:04

Pas je povratio jednu dudu varalicu pa su ga vlasnici odveli kod veterinara, a tamo je uslijedio još veći šok

Vlasnici četverogodišnjeg psa Doveya Edmonda u Oklahomi bili su jako zabrinuti kada je on povratio dudu varalicu koja pripada njihovu nedavno rođenom sinu.

Kako su i prije toga sumnjali da taj nestašni šar-pej jede nešto od čega mu baš i nije bilo dobro, odveli su psa veterinaru da ga pregleda. Na rendgenskoj snimci veterinar je otkrio da Dovey u želucu ima devet duda.

Uslijedila je operacija, a onda i šok - iz Doveyeva želuca izvađena je čak 21 duda, veterinar je kazao da je to najbizarnija zdravstvena intervencija na nekoj životinji u njegovoj dvadeset godina dugoj karijeri. Doveyu je spasio život, a vlasnicima je kazao da je to bilo upozorenje da dude drže na mjestima do kojih pas ne može doći.

Bila je to svojevrsna usluga za uslugu. Naime, veterinaru je Doveyev vlasnik, inače plastični kirurg, sašio lice koje je ozlijedio vrtnim alatom.

POGLEDAJTE I GALERIJU: Na dnu najvećeg jezera u svijetu otkrili tajnu skrivanu 3000 godina

pas Dovey
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije