Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispalo iz vozila

Zastrašujući prizor nasred prometne ulice: Šokirao sam se kada sam to vidio

Auckland
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
07.12.2017.
u 10:50

Na snimci koja je obišla svijet vidi se kako se cestom voze automobili, no u jednom trenutku, kroz raskrižje prolazi i mrtvačka vreća na nosilima s kotačima

Šokantan prizor snimljen je na jednom raskrižju u centru Aucklanda na Novom Zelandu u srijedu popodne.

Na snimci koja je obišla svijet vidi se kako se cestom voze automobili, no u jednom trenutku, kroz raskrižje prolazi i mrtvačka vreća na nosilima s kotačima.

Muškarac koji je snimio ovaj zastrašujući prizor vjeruje kako je mrtvo tijelo ispalo iz pogrebnog vozila jer je čuo udarac.

– Bio sam stvarno šokiran. U jednom trenutku čuo sam udarac, a u drugom su nosila s mrtvacem prolazila ispred mene – kaže on.

Vozač je odmah istrčao iz automobila i mrtvačku vreću je spremio natrag u vozilo, a nakon što je snimka procurila u javnost, direktor pogrebnog poduzeća Craig Little rekao je kako se u vreći nije nalazilo tijelo.

– Izgleda kao da je nešto u njoj, ali to je jastuk na koji polažemo tijela, a ovo što izgleda kao noge metalna je šipka od nosila – rekao je. No, u njegovo objašnjenje malo tko je povjerovao.

VIDEO Pogledajte kako se jednostavno riješiti zadaha od češnjaka

Komentara 5

Avatar Papatest
Papatest
12:10 07.12.2017.

eto u šok sobi sam

RA
rankovic
14:37 07.12.2017.

pa da je bio mrtvac, svatko jednom odapne, dogodila se mala radna nesreća

MA
mario100
11:45 07.12.2017.

Stvarno šokantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije