Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednikov otac

Pal Sarkozy sebe opisuje kao Don Juana koji je uživao u ženama

pal sarkozy
AFP
25.03.2010.
u 21:14

Piše da nikada nije zauzdavao svoju potrebu za ljubavnim aferama, čak ni u braku s Nicolasovom majkom.

Poslije čitanja knjige memoara “Toliko puno života”, jedini je mogući zaključak da jabuka ne pada daleko od stabla. Autor je tih memoara Pal Sarkozy (81), otac francuskoga predsjednika. Naime, Sarkozy stariji sam sebe opisuje kao Don Juana koji je svoje prvo seksualno iskustvo imao s dadiljom kad mu je bilo samo 11 godina.

Sebe naziva ovisnikom o preljubu od kojega nije odustajao čak ni kad je bio u braku s predsjednikovom majkom Andrée. Piše da nikada nije zauzdavao svoju potrebu za ljubavnim aferama. Svoju suprugu i tri sina ostavio je kad je Nicolasu bilo samo pet godina.

Pal Sarkozy, slikar i raskalašeni mađarski plemić, emigrirao je u Francusku poslije pobjede komunizma u svojoj domovini. Bio je dizajner reklamnih kampanja, a sebe opisuje kao radoholičara koji je s vremena na vrijeme “svoj umor utapao u tijelima lijepih žena”.

“Nisam se mogao zaustaviti u tome. To je kao kad naredite alkoholičaru da prestane piti, a on to obeća samo da ga se pusti na miru, ali zapravo nastavlja po svome”, piše predsjednikov otac koji ističe da nikada nije imao snage riješiti se te ovisnosti, a zapravo to nikada nije ni želio. Imao je ukupno četiri žene.

Nicolas s ocem do prije nekoliko godina nije bio u dobrim odnosima, a zamjerao mu je što se o svojoj djeci brinuo samo dajući im skromnu alimentaciju. Oca i sina zbližila je Carla Bruni. Sljedećeg mjeseca Pal otvara izložbu svojih nadrealističkih slika na kojima su glavni motivi Carla i Nicolas, osobito Carla koju naziva “predivnom djevojkom”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bjesomar
Bjesomar
22:18 25.03.2010.

Rizica Sorry ali ti si stvarno u k...u Kakve veze ima clanak sa muslimanima i maramama.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije