Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT U MIRU

Ovo je 10 najmiroljubivijih država na svijetu

telka.hr
Foto: Screenshot
01.04.2016.
u 10:00

Na desetom mjestu nalazi se Japan, koji od 2. svjetskog rata nije ulazio u sukobe

Komentara 18

DU
Deleted user
10:20 01.04.2016.

Nijedna država koja je članica NATO-a ili je bila članica Varšavskog pakta ne može biti na listi miroljubivih. Ovo je još jedna podvala u nizu.

NE
Neonacionalist
11:21 01.04.2016.

Lako je Skandinavcima kad su oni gore na sjeveru Bogu iza nogu , vidio bi ih kako bi bili miroljubivi da su smješteni ovdje na ovom nesretnom i trusnom Balkanu kojeg nikada nije mimoišao nijedan rat a imali smo ih i viška u odnosu na ostatak Europe, ovdje gdje se od davnina uklještaju interesi velikih sila a ranije imperija i monarhija.

ST
Stipan
12:22 01.04.2016.

Ko je Belgiju stavio kao miroljubivu državu taj nema razuma. Država koja je podijeljena na dva naroda Flamenci i Valonci i koja ima najnestabilniju vladu u EU , a možda i svijetu . Nisu mogli da je izaberu 500 dana. A ovo sad što se u njoj događa je katastrofa broj jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije