Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez na odmorištima

Ovi turisti dobro će zapamtiti odmor u Hrvatskoj. Lopov im opljačkao auto, ali to mu nije bilo dosta

Odmorište na autocesti A3 pokraj Slavonskog Broda gdje su se na parkiralištu sukobili navijači
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
31.07.2020.
u 09:42

Pljačka se dogodila u ranim jutarnjim satima na odmorištu Vukova Gorica

Policija gotovo svaki dan izvještava o krađama na plažama i odmorištima. Na meti su turisti, a lopovi ne biraju mjesto i vrijeme već vrebaju i čekaju na neopreznost.

Tako je karlovačka policija izvijestila o još jednoj krađi koja se u ranim jutarnjim satima u četvrtak dogodila na odmorištu Vukova Gorica kada je lopov provalio u osobni automobil njemačkih registarskih oznaka te je 50-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio torbicu s novcem, karticama i dokumentima.

No, nakon toga je nepoznati počinitelj s bankovnom karticom u više navrata podigao novac s bankomata. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 25

AU
austrougarskigeneral
10:43 31.07.2020.

nadam se dace ga policija uhvatiti

MO
modovisisajteMaraschino
09:44 31.07.2020.

Je li i pin za kartice bio priložen?

SU
Superhero
11:12 31.07.2020.

platiti Karticom ok (do €25 ne treba PIN) ali kako je vadio pare iz bankomata nije mi jasno?? osim toga koja budala ostavlja novac u autu.. ovo je klasika u Italiji ili Francuskoj gdje gorde Rumunjski cigana ljeti pljackaju strana auta u Autogrillovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije