Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE TROVAČI

Otrovane dvije mačke, policija poziva građane da im se jave s informacijama

otrov
Damir Špehar/PIXSELL
27.10.2017.
u 15:41

Vlasnik mačaka je ispred zgrade pronašao manju količinu otrova.

Policija traga za osobom ili osobama koje su od 23. do 25. listopada u naselju Jaruzini na području Svete Nedjelje otrovale dvije mačke.

Kako je priopćila PU istarska, mačke su vlasništvo 36-godišnjaka, a nađene su 25. listopada te im je pružena pomoć u veterinarskoj ambulanti u Labinu, gdje je dežurna veterinarka utvrdila da su otrovane, dok je vlasnik mačaka ispred zgrade pronašao manju količinu otrova. 

Prijavite trovanje životinja

Policija istražuje sve okolnosti događaja, te poziva građane da svaku informaciju o trovanju životinja ili sumnji na postavljen otrov prijave veterinarskoj inspekciji i policiji. Isto tako upozoravaju građane da ne diraju sumnjive tvari ako ih uoče već da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Također, ako životinja pojede sumnjivu tvar te pokazuje simptome trovanja, policija poziva vlasnike da im to prijave kako bi se sumnjiva tvar izuzela.

Komentara 1

NV
NV
17:08 27.10.2017.

Strahota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije